Search the Community

Showing results for tags 'Swift VDI turbo issue'.

The search index is currently processing. Current results may not be complete.


More search options

  • Search By Tags

    Type tags separated by commas.
  • Search By Author

Content Type


Forums

  • General
    • Announcements
    • Introductions
  • Car & Bike Talk
    • Indian Cars
    • Indian Bikes
    • Test Drives & Reviews
    • International Scene
    • Exotics & Imports In India
    • Commercial Vehicles Scene in India
    • Vintage and Classics in India
  • Techies Garage
    • AAA - Ask Autocar Anything
    • Performance
    • Accessories & In-Car Entertainment
    • The Workshop
  • Motorsport
    • Indian Motorsport
    • International Motorsport
  • Miscellaneous
    • Opposite Lock
    • Auto Trader
    • Travelogues & Travel Queries

Find results in...

Find results that contain...


Date Created

  • Start

    End


Last Updated

  • Start

    End


Filter by number of...

Joined

  • Start

    End


Group


AIM


MSN


Website URL


ICQ


Yahoo


Jabber


Skype


Location


Interests

Found 1 result

  1. My swift VDI has completed 50000 kilometers. last week I have given that for service. Suddenly around 11 AM I got a call from SA saying that the pipe connecting between turbo and intercooler has a leak and also it has oil deposits due to leak. He is stating that the wear and tear of the oil seal or bush in the turbo results in oil mixed with air and entered into the intercooler also this leads to turbo failure in future but there is no oil leakage outside of the turbo and no power loss. As advised by SA replaced the pipe connecting tube between turbo and intercooler and cleaned the intercooler. I want to be clear with the following queries. 1. Is this is normal? 2. The root cause of this? 3. Is this due to the Wear and tear of the oil seal or bush in the turbo? 4. Is anything wrong with my turbo even there is no oil leak in outside and no power loss? 5. Can I use my vehicle as usual or I have to change the turbo? I have also attached the image of the damaged pipe. kindly advice